Cat>> :::::::: Ens traslladem de local ::::::::

Hola!
Després de molt de temps realitzant la nostra feina de disseny gràfic al local del passeig Lluís Companys, ara traslladem l'estudi al barri del Born, al carrer Rera Palau 2 cantonada amb la Plaça de les Olles. Al cor de Barcelona.

Les dimensions del nou espai i la seva situació ens permeten organitzar un espai polivalent obert a noves iniciatives i col·laboracions en el terreny de l'art, el disseny i la comunicació. Tot això sense perdre la profesionalitat, la confiança i la proximitat, que pensem, han definit la feina de l'estudi tots aquests anys.

La nova adreça:
c/ Rera Palau, 2
entresòl 2ª
08003 Barcelona

Cast>> :::::::: Nos trasladamos de local ::::::::

Hola!
Después de mucho tiempo realizando nuestro trabajo de diseño gráfico en el local del paseo Lluís Companys, trasladamos el estudio al barrio del Born, en la calle Rera Palau 2 esquina plaza de les Olles. En el corazón de Barcelona.

Las dimensiones del nuevo local y su situación nos permiten organizar un espacio polivalente abierto a nuevas iniciativas y colaboraciones en el terreno del arte, el diseño y la comunicación. Todo ello sin perder la profesionalidad, la confianza y la proximidad, que pensamos, han definido el trabajo del estudio todos estos años.

La nueva dirección:
c/ Rera Palau, 2
entlo. 2ª
08003 Barcelona

Eng>> :::::::: we moved ::::::::

Hello!
After much time doing our graphic design work in our local at Passeig Lluís Companys, the VG studio's moved to the Born neighborhood. In the heart of Barcelona.

The dimensions of the new location and situation allow us to organize a multipurpose space open to new initiatives and collaborations in the field of art, design and communication. All without losing the professionalism, trust and closeness that we think have defined the studio's work all these years.

The new address:
c / Rera Palau, 2
entlo. 2ª
08003 Barcelona