Imatge i comunicació

Premis de Comunicació no Sexista 2015

Disseny i creativitat de la campanya de comunicació per a l'entrega dels Premis de Comunicació no Sexista i la primera edició del Premi Margarita Rivière.
Disseny del logotip, peces de comunicació, així com la escenografia de la entrega dels premis.


El passat 13 de desembre va tenir lloc la vint-i-sisena edició dels PREMIS DE COMUNICACIÓ NO SEXISTA que organitza l'Associació de dones periodistes de Catalunya. L'auditori del Caixafòrum va acollir a més de 300 persones, en una gala que va comptar amb la presència de periodistes reconegudes com Pepa Bueno, Núria Ribó o Montserrat Boix.
També es va inaugurar la primera edició del Premi Margarita Rivière, dins el marc de la 23 edició, amb el guardó que va recaure en les mans de la periodista Milagros Pérez Oliva.

El pasado 13 de diciembre, tuvo lugar la veintitrés edición de los PREMIOS DE COMUNICACIÓN NO SEXISTA que organiza la Asociación de mujeres periodistas de Cataluña (ADPC). El auditorio del Caixafòrum acogió a más de 300 personas, en una gala que contó con la presencia de periodistas reconocidas como Pepa Bueno, Núria Ribó o Montserrat Boix.
También se inauguró la primera edición del Premio Margarita Rivière, dentro del marco de la 23 edición, con el galardón que recayó en las manos de la periodista Milagros Pérez Oliva.


ADPC. 2015